Facts About بیماری سل و عوارض آن Revealed
Facts About بیماری سل و عوارض آن Revealed
Blog Article
بیماری سل دو نوع دارد: سل فعال و سل غیرفعال. اولین قدم برای درمان قطعی سل، تشخیص صحیح نوع این بیماری است.
زمانی که فرد باکتریهای سل را تنفس میکند، میتواند به سل فعال یا غیرفعال مبتلا شود.
دکترتو یک وبسایت سلامتمحور است که از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را در بازار سلامت الکترونیک ایران آغاز کردهاست. ما در کنار فعالیت به عنوان یک مرجع نوبتدهی پزشکان، سعی میکنیم با تولید مقالههای علمی و معتبر در حوزه پزشکی در مجله سلامت دکترتو، دانش عمومی جامعه را نسبت به مسائل سلامت افزایش دهیم.
○ ابتلا به دیابت، بیماری کلیوی مرحله نهایی یا برخی سرطانها
در این مقاله از آدوراطب، سعی کردیم به طور کامل به سؤال «بیماری سل چیست؟» پاسخ دهیم تا با مشاهده هرکدام از علائمی که در بالا به آنها اشاره شد، مانند: سرفههای شدید، تب و لرز و عرق شبانه، سریعاً برای تشخیص بیماری سل به پزشک مراجعه کنید. افرادی که به بیماریهای ضعف سیستم ایمنی مانند: ایدز مبتلا هستند و افرادی که سابقه ارتباط با فرد مبتلا به سل را داشتهاند، باید نسبت به این علائم حساستر باشند.
بااینحال، ممکن است بعد از گذشت چند سال باکتریها در بدن فعال و فرد به سل فعال مبتلا شود. بیماری سل از افراد مبتلا به سل نهفته به دیگران سرایت نمیکند.
سوء تغذیه: آسیب به رودهی کوچک موجب میشود که بدن مواد مغذی کافی را جذب نکند.
مرکز توزیع جدید غرب تهران شرکت آدوراطب، در جهت ارتقا کیفیت انبارش و توزیع دار...
یکی از بیماریهای گوارشی که چندان شایع نیست اما مشکلات زیادی برای مبتلایان به آن ایجاد میکند، بیماری سلیاک است. این بیماری از انواع بیماریهایی است که فرد نمیتواند نوعی مادهی غذایی خاص را تحمل کند و با خوردن این ماده به مشکلات جدی برمیخورد.
علت بیماری ام اس در زنان و مردان، شناخته شده نیست و هنوز دلیل مشخصی برای آن ک...
علائم بیماری سل؛ شناخت همه علائم بیماری در کلیه گروههای سنی
آزمایش ادرار: اگر بیماری سل، مثانه را درگیر کند، در آزمایش ادرار سلولهای چربی قابل تشخیص هستند.
● پزشک ممکن است چندین دارو تجویز کند؛ زیرا برخی از سویههای بیماری سل خطرناک سل به انواع خاصی از داروها مقاوم هستند. رایجترین ترکیبات داروها برای بیماری سل فعال عبارتند از:
سل، یک بیماری عفونی شایع و در بسیاری از موارد مرگبار و کشنده است. این بیماری توسط گونههای مختلف مایکوباکتریا، بهطور معمول «مایکوباکتریوم توبرکلوزیس» ایجاد میشود.[۱] انتقال باکتری توسط قطرکهای تنفسی از فرد بیمار میباشد.[۲] سل بهطور معمول به ششها حمله میکند اما بر قسمتهای دیگر بدن نیز میتواند تأثیرگذار باشد.